FAQ

Често задавани въпроси

Всяка сделка е специфична и зависи от типа на собственост, финансирането на купувача и още много фактори. Избирайки да работите с на получавате консултация от опитните ни юристи и цялостно съдействие за набавяне на всички необходими документи и съдействие пред държавни и др. институции.

Сделка може да се изповяда в лева като превалутирането става по фиксинга на БНБ – 1,95583. Договорената цена и валута ще бъдат записани в нотариалния акт.

Това, че избирате конкретен брокер, който да Ви представлява, не означава, че той ще Ви показва само негови оферти. Коректният и Отдаден брокер ще потърси Вашата оферта и сред предлаганите от други агенции. Работата с един брокер Ви спестява време, напразни обаждания от различни хора, огледи на имоти, които не отговарят на изискванията Ви. Получавате сигурност, че Вашият брокер ще защитава интересите Ви.

Често срещана заблуда сред продавачите е, че ако повече агенции предлагат имота му, сделка ще се случи по-бързо. Практиката, обаче, показва друго – колкото повече агенции предлагат Вашия имот, толкова повече той губи своята привлекателност и буди подозрение в потенциалните купувачи. Пестите време от множество обаждания от всички агенции, множество безмислени огледи.

Ако искате имот с реална квадратура си купете старо строителство. Ако предпочитате съвременни общи части, трябва да се насочите към новото строителство.

Локацията, разбира се, е много важна, но не само това е определящо за наема, който бихте получавали в бъдеще. Основен фактор за висока възвращаемост е това как е завършен и обзаведен имота. Разбира се, стилно завършените и добре обзаведени апартаменти се отдават за по-висок наем. Не бива да забравяме, че имотите на централна локация остават ликвидни дори и във времена на криза.

Най-важното е правилното формиране на цената на имота , който ще продавате . Прекалено надценената първоначална цена би имала по- скоро негативен , отколкото позитивен ефект и прекалено дълъг период на продажба без резултати . За максимално точна и добра за Вас цена и бърза продажба се обърнете към нашите специалисти , които имат дългогодишен опит в сделките с недвижимите имоти.

Не, огледите не се заплащат. Когато избирате да работите с нас, ние приемаме за лична мисия и ангажимент да намерим правилният за Вас имот!

Договорът за изключителни права е един от видовете посреднически договори, с които агенциите за недвижими имоти регламентират отношенията със своите клиенти. Когато подпишете договор за изключителни права, Вашият имот става приоритет за нас, няма да бъдете ангажирани с огледи и вадене на документи. Ще имате възможност да прекарате време със семейството и да не нарушавате ежедневието си, докато ние работим.

Най-ценното на този свят не са парите, а времето на човек .Работейки с агенция независимо дали купувате , продавате , наемате или отдавате имот , печелите време , сигурност и спокойствие. Нашите брокери и екип от юристи ще се погрижат процеса на сделката да мине гладко и неусетно , докато Вие се наслаждавате на свободното си време.

Все още имате нужда от помощ?

0883 355503

Търсите мечтания дом?

Ние ще Ви помогнем да реализирате мечтата си за нов дом

Пишете ни в Messenger