Услуги

Нашите основни услуги

Покупка на имоти

При нас ще отриете богата база данни от разнообразни имоти, отговарящи на търсенето на всеки един клиент. Всеки имот, който предлагаме е актуален, с актуална цена и предварително проверен юридически. Нашият екип от брокери и юристи ще бъдат на Ваше разположение и ще защитават вашите права и интереси.

Продажби на имоти

Избирайки да продадете имота си с нас получавате личен брокер, който ще е на Ваше разположение по всяко време. Наш приоритет ще бъде да защитаваме Вашите права и интереси. Имотът Ви ще бъде предлаган приоритетно на всеки клиент и промотиран във всички платформи и канали за недвижими имоти.

Ипотечни услуги

Като партньор на всички водещи банки в страната, ние от АВАНГАРД РИЪЛ ЕСТЕЙТ, ще Ви помогнем да финансирате покупката на имота си при най-добри и изгодни условия, в максимално кратък срок, дори без да ходите лично до банката! Всички наши клиенти получават консултация и приоритетно разглеждане на исканията за кредит. УСЛУГАТА Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА!

Безплатни консултации

Не се колебайте да се свържете с нас или да посетите офиса ни, за да обсъдим Вашите нужди. Независимо, дали търсите да купите или продавате имот, нашите опитни брокери са на Ваше разположение и ще отговорят на всеки един Ваш въпрос, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Оценка на имот

Искате да продадете имот, но се колебаете, каква цена да определите? Сформирането на цената е най-важната част от продажбения процес и неправилно сформирана първоначална цена би имала по-скоро негативен ефект върху крайната сделка. Нашите опитни брокери ще Ви помогнат да определите възможно най-високата и реална цена за Вашия имот, като ще защитават Вашите интереси до края на сделката.

Юридически отдел

Ползвайки нашите услуги не е нужно да наемате адвокат и да плащате допълнително хонорари и такси. Нашите опитни юристи са на Ваше разположение през целия процес на сделката.

Търсите мечтания дом?

Ние ще Ви помогнем да реализирате мечтата си за нов дом